Pupkes

Dit zijn dé Pupkes waarmee mijn eerste avontuur begon. De Pupkes kregen met de dag meer vorm binnen de opdracht van NODE Venlo.

De Pupkes zijn verkrijgbaar in een blikje met 2 sets dubbelzijdige kaartjes van 4,5 x 4,5cm.
De ene set zijn emotiepoppetjes, 28 verschillende kaartjes, zonder tekst.
De tweede set zijn rolpoppetjes; 36 verschillende kaartjes.

Onlangs is ‘De Bus’ toegevoegd aan het assortiment van Node-shop. De bus is verkrijgbaar zonder- én in combinatie met rolpoppetjes. De bus is een metafoor die gebaseerd is op "het humeur van de bus" (maar dan anders). 


NODE

Acht verschillende tekeningen die in te zetten zijn bij systemische interventies.


BOEI-Limburg 

Boei-Limburg: een visual van het Beleidsplan 2022-2027.


Team-/Heidag BOEI-Limburg

"Wat zou het leuk zijn als we een visueel verslag en visuele vormgeving van deze teamdag hebben, kan dat?" En of dat kan...

Resultaat: vier workshops vertaald in beeld met per workshop evaluatieformulieren en reflectieformulieren.

Een toffe teamdag gevangen in beeld en woord. Leuk  om terug te zien, voor zowel de deelnemers als de workshopleiders. Wist je dat ongeveer 80% van beeld onthouden wordt?

 


Sta in balans 

Sinds kort biedt praktijk Sta in balans in Tegelen 'HSP coaching'. Hiervoor mocht ik in 'Pupkes stijl' alle persoonskenmerken vormgeven.  


Inhaakkalender 

Tegenwoordig hebben ze voor bijna alles wel een speciale dag in het leven geroepen. Al deze dagen hebben een plekje gekregen in de ‘Inhaakkalender’. De kalender werd de basis voor mijn Pupkes in alle vormen, passend bij die speciale dag. Want vertel eens, had jij al eens gehoord van Wereld Peulvruchten Dag of Tortillachips Dag? 


Visual content 

Op 14 maart bezocht ik de inspirerende 'Overprikkeld brein tour' in de Maaspoort in Venlo. Brain balance expert Charlotte Labee nam een uitverkochte Maaspoort mee in de wondere wereld van het brein, aan de hand van wetenschappelijke inzichten en haar eigen ervaringen. Want hoe verwerken we prikkels en waarom hebben we daar tegenwoordig zoveel moeite mee? 🧠

Na de lezing kwam ik kort met Charlotte in gesprek. Ik maakte deze visual als samenvatting van de lezing en haar 'Overprikkeld brein' boek.


In aansluiting op de inhaakkalender maakte ik een visual over #Rare Disease Day oftewel Zeldzame ziektendag met informatie over mijn eigen diagnose.


Flyer


Animatie 

Animeren kan je leren… 

Het blijft leuk om nieuwe dingen uit te proberen.