NODE Venlo

NODE Venlo biedt inspirerende SKJ geaccrediteerde trainingen voor professionals die werken met kinderen en hun systemen. NODE-shop biedt daarnaast een groot assortiment aan attributen en poppetjes om een treffend beeld neer te zetten bij systeem-/familie opstellingen. 

De ‘Pupkes & zo’ zijn verkrijgbaar via de webshop van Node-shop. Kijk voor meer informatie op www.nodevenlo.nl en www.node-shop.nl.


BOEI-Limburg 

Opvoeden, opgroeien en je goed voelen, het gaat niet altijd vanzelf. Soms zijn er problemen waar een kind, en het gezin, niet uitkomen. In dat geval kan BOEI-Limburg hulp bieden. Wij zijn er voor kinderen en jongeren tot 24 jaar en voor hun ouders. We helpen hen om weer in balans te komen. Kijk op www.boei-limburg.nl voor meer informatie.


Roparun team Samen Voor Palliatief

Sinds 2014 maak ik als vrijwilliger deel uit van de Stichting Roparun. Deze stichting ondersteunt doelen en projecten voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Voor Roparun team Samen Voor Palliatief maakte ik een flyer voor de ‘Doorkomst’ in Sevenum.Doorkomst Sevenum is ook in 2023 een sfeerpunt tijdens de non-stop estafetteloop van ruim 530 kilometer. Een afstand die deelnemende Roparun teams binnen 48 uur hardlopend en fietsend afleggen. Kijk voor meer informatie www.samenvoorpalliatief.nl.


Sta in balans is een praktijk voor coaching, trainingen en energetische behandelingen in Tegelen. Om blokkades op te lossen is soms meer nodig dan alleen een energetische behandeling. Door systemisch of vanuit je hoog gevoeligheid naar klachten te kijken vanuit de basis, worden ze inzichtelijk gemaakt en kan het lichaam echt gaan genezen, ook op zielsniveau.

Zoek je een oplossing voor je klachten, of wil je graag tools hoe jij in het dagelijks leven met je hoog gevoeligheid kunt omgaan, of wil je gewoon graag na een stressvolle dag of periode een Reiki behandeling ter ontspanning, dan ben je bij Nicole Lucker op de juiste plek. 

www.sta-in-balans.nl

 

Sta in balans